Belediye Sitesi
  • Kurban Bayramımız Kutlu Olsun
  • 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun
  • Haber Başlık : Belediye Başkanımız, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
  • Haber Konu : Belediye Başkanımız, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
  • Haber Tarih : 11.09.2016
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Sn.Başkanımız mesajında, Milletçe sevinçlerin arttığı, kardeşlik ve dayanışmanın, birlik ve beraberliğin pekiştiği, Kurban Bayramının ülkemiz üzerinde oynanan kötü oyunların bitmesine vesile olmasını Cenabı Allahtan niyaz ediyorum. Öncelikle, vatanımızın ve milletimizin korunması görevinde canlarını yitirerek, şehit olan bütün kardeşlerimize Cenabı Allahtan rahmet ve Gazilerimize acil şifalar diliyorum, bu bayramda evladından, annesinden, babasından ve nice yakınından ayrı kalan kardeşlerimize sabırlar Bayramlar, dini ve milli hislerimizi coşturan, akrabalık bağlarını kuvvetlendiren, komşuluk ilişkilerini yenileyen, toplumsal hayatı canlandıran, bir gönül medeniyeti olan İslamın, yoksulu gözetme, yetimi sevindirme, düşkünü tutma gibi yüce değerlerini yaşatan müstesna günlerdir. Kurban Bayramı sevincimizde tüm insanlarla birlikte islam alemini de unutmamak gerekir. Böylesine duygu dolu bir atmosferde Yüce Allah bayram sevincimizi, birliğimizi, beraberliğimizi daim kılsın yaşanan bütün acıların, sıkıntıların, yoklukların, son bulması temennisi ile tüm islam alemi ve Çalışkanlı kardeşlerimizin Kurban Bayramını tebrik ediyorum. dedi.
FotoğrafFotoğrafFotoğrafFotoğraf