Belediye Sitesi
  • Haber Başlık : Seydikemer Belediyesi, Kardeş Belediyesini ağırladı.
  • Haber Konu : Seydikemer Belediyesi, Kardeş Belediyesini ağırladı.
  • Haber Tarih : 25.04.2021
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Seydikemer Belediyesi, Kardeş Belediyesini ağırladı.
Çalışkan Belde Belediye Başkanı Nadir Tosun ve beraberindeki heyet, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgözü makamında ziyaret etti.
Seydikemer Belediyesinin Kardeş Şehri Çalışkan Belediye Başkanı Nadir Tosun ve Beraberindeki Heyet, Yakup Otgözü makamında ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kardeş Belde Belediye Başkanı Nadir Tosun, ziyaretlerle kardeşliklerini pekiştireceklerini dile getirdi.
Çalışkan Belediye Başkanı Nadir Tosun Seydikemer ve mahallelerinin doğal bir güzelliği bulunduğunu belirterek, Seydikemer yeni ilçe olan bir kentimiz olmasına rağmen hızla gelişiyor ve büyüyor. Belediye Başkanımızın kısa sürede yaptığı hizmetleri takdirle karşılıyorum.Başkanımızın da insanlığı, hoşgörüsü, misafirperverliği bizleri çok memnun etti. Biz kendimizi, doğunun insanını, misafirperverlikte överiz ama Sn.Başkanımız Bizden daha misafirperver. Bugün de ilgi ve alakalarından dolayı kendisine teşekkür ederim. Başkanımızı da en kısa zamanda Çalışkanda misafir edeceğiz. diye konuştu.
Kardeş Şehir Belediye Başkanı ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, İnşallah Bizler de müsait bir dönemde Çalışkan Beldemizi ziyarete gideceğiz. Bu ziyaretler neticesinde kardeşliğimizi pekiştireceğiz. Bu süreçte belediyeler olarak da birbirimize destek olmaya çalışacağız. Kardeş belediyelerin farklı bölgelerden olmasının buradaki sosyal, kültürel ve insanı ilişkiler anlamında ülkemizin birliğine, beraberliğine katkı yapacağı düşüncesiyle kardeşlik hukukumuzu geliştirmeye çalışacağız, dedi.
Ziyarette, Çalışkan Belediye Başkanı Nadir Tosun, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz adına hazırlattığı hediyeleri kendisine takdim ederken Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz de Kardeş Belediye Başkanına, yörenin meşhur zeytinyağından ve dünyaca ünlü Seydiler kiliminden oluşan hediyeler sundu.
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf
Hızlı Menü